Tilbehør
Grønnsaker egner seg godt på grillen, og ved bare noen små justeringer kan du få dem til å smake enda bedre.
Når du lager denne er det enklest å bruke en grillwok, men det går også an å lage den direkte på grillen. Du kan evt. bruke folie på grillristen.
Ingredienser
- Squash
- Gul løk eller charlottløk
- Sopp (champignon e.l.)
- Poteter
- Broccoli
- Rød og gul paprika
-
- Balsamico-eddik
- evt. kald kaffe eller cola
- Salt
- Pepper
Slik gjør du det
- Kutt opp grønnsakene i gode munnfuller. Pass på å ikke kutte grønnsakene i for små biter.
- Lag en marinade av 50/50 teriyaki-saus og balsamico-eddik. Hvis du trenger mer væske kan du ha i litt kald kaffe eller cola.
- Hell marinaden over grønnsakene og la det godgjøre seg minst en time.
- Forkok potetene i saltet vann. Potetene må ligge i vann i 10 minutter etter at de er ferdige, så vær forsiktig så du ikke koker dem for lenge.
- Legg grønnsakene på grillen og så potetene oppå det. Flytt forsiktig rundt på det til alt er crispy på utsiden og mykt på innsiden.
{yoogallery src=[/images/oppskrifter/mix-vegetar/] type=[rounded] width=[120] height=[120]}