Mix vegetarGrønnsaker egner seg godt på grillen, og ved bare noen små justeringer kan du få dem til å smake enda bedre.

Når du lager denne er det enklest å bruke en grillwok, men det går også an å lage den direkte på grillen. Du kan evt. bruke folie på grillristen.

Ingredienser

  • Squash
  • Gul løk eller charlottløk
  • Sopp (champignon e.l.)
  • Poteter
  • Broccoli
  • Rød og gul paprika
  • Teriyaki-saus
  • Balsamico-eddik
  • evt. kald kaffe eller cola
  • Salt
  • Pepper
Om du ikke finner nøyaktig dette når du er ute å handler, ta noe annet. Men en god miks av smaker og farger gjør seg alltid.

Slik gjør du det

  1. Kutt opp grønnsakene i gode munnfuller. Pass på å ikke kutte grønnsakene i for små biter.
  2. Lag en marinade av 50/50 teriyaki-saus og balsamico-eddik. Hvis du trenger mer væske kan du ha i litt kald kaffe eller cola.
  3. Hell marinaden over grønnsakene og la det godgjøre seg minst en time.
  4. Forkok potetene i saltet vann. Potetene må ligge i vann i 10 minutter etter at de er ferdige, så vær forsiktig så du ikke koker dem for lenge.
  5. Legg grønnsakene på grillen og så potetene oppå det. Flytt forsiktig rundt på det til alt er crispy på utsiden og mykt på innsiden.

{yoogallery src=[/images/oppskrifter/mix-vegetar/] type=[rounded] width=[120] height=[120]}

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!