Chili-scampiDenne retten er deilig - men kan være litt i sterkeste laget for de små. Snadder for de voksne!

Ingredienser:
  • Tigerreker / tigerscampi eller andre store reker
  • Søt chilisaus for kylling og skalldyr (fås bl.a. i innvandrerbutikker og på Meny)
  • Alu.folie
Slik gjør du det:

  1. Fjern hodet på rekene, men la skallet og halen sitte på.
  2. Lag en foliepakke (pose) der du har plass til ca 10 reker. Pakken bør kunne åpnes underveis mens den ligger på grillen.
  3. Legg rekene i pakken og hell chilisaus over. Vær raus :-) Rekene har en gråaktig farge når de er rå.
  4. Legg pakken på grillen.
  5. Åpne pakken med jevne mellomrom og rør litt i rekene, slik at alle blir varmet skikkelig. Det kan ta 15-20 minutter før de er ferdige, men det avhenger av størrelse på rekene og hvor varm grillen er.
  6. Rekene er ferdige når de har fått en skikkelig rød-orange farge.
  7. Servér med frisk salat (gjerne med frukter i), basmatiris og annet deilig tilbehør.

Vel bekomme!

{yoogallery src=[/images/oppskrifter/chiliscampi/] width=[110] height=[110] thumb=[rounded]}

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!