
Ja, vi elsker grillmat!
Det norske folk strømmer til griller i bygd og by, og den liflige duften av nystekt grillmat, spicy marinade og småsvidde pølser sprer seg over det ganske land.
Her på grilljon.no - grillentusiastenes eget nettsted - vil mine venner og jeg hjelpe deg til å gjøre også denne sommeren til en sommer i grillmatens tegn. Om du har din egen spesialitet innen grillmat - en oppskrift eller to - så send det til meg på e-post.
Marinert hilsen fra

Ut over prisen, hva skiller en vanlig gassgrill fra en fantastisk gassgrill?
Her er noen få tips som enhver gassgrillkjøper burde kjenne til.

En oppskrift jeg tok med meg fra Italia for noen år siden.
Parmesan-ost, pinjekjerner og balsamico-eddik passer utmerket sammen med svin indrefilet.

Flintstek er kanskje prototypen på norsk grillmat - elsket og hatet. Ingen grillside er komplett uten denne.

Periodesteking er en teknikk som er veldig grei å benytte hvis du skal steke store mengder med kjøtt.
Skal du for eksempel steke biff til 10-15 personer er dette en god metode.

Når du skal steke kjøtt er det viktg å sørge for at det er temperert først. Dvs. at du må ta det ut av kjøleskapet i god tid før du skal steke det.

Spørsmål om helgrilling av lam eller andre dyr er et av de spørsmålene jeg oftest får her på grilljon.no. Nå har jeg endelig fått muligheten til å prøve dette - og ikke bare med ett lam, men faktisk med hele tre dyr på en gang!
Vær med meg mens mine grillvenner og jeg utforsker helgrillingens mysterier.

Slik rengjør du den kjære grillen din før, under og etter grillsesongens eskapader.
En ren grill er veien til lykkelige og mette gjester, så det er bare å brette opp ermene.

Tortilla med fyll er en enkel forrett eller et mer spennende alternativ til ventepølsene.
Gjør det klart på forhånd og sleng det på grillen når du er klare for litt småsnacks :) Vorspiel-mat?
En nydelig og lett lunsjrett av kylling. Grillen kan jo brukes når som helst, ikke bare til middag :)

Dette er en veldig populær og enkel rett av lammeribbe.
Smaker helt utrolig godt!